Moje ime je Manda Korenić.

Ljubav prema zdravlju, miru i usklađenom životu je nešto čemu svi trebamo strepiti. Shvatila sam da je to životni put kojim želim ići.

Zdravlje dolazi u više oblika, a osnovni su: fizičko zdravlje, mentalno zdravlje i emocionalno zdravlje. Za ostvarivanje i održavanje našeg zdravlja, mira i sklada fokusiramo se na sljedeće stvari. Dobra i uravnotežena prehrana, dobra okolina u koju se postavljamo i financijska neovisnost. Ovaj posao pruža mi upravo to. Dobru okolinu i podršku prilikom svake prepreke na koju naiđem, financijsku neovisnost, radno vrijeme koje si sama odredim i zarada na koju ja direktno utječem. Spoj gore navedenih stvari mi pruža priliku za željenim životom i rastom. Saznanje kako je rast i napredak brži i bolji kad ga dijelimo s istomišljenicima je jedan od razloga zašto sam se odlučila i drugima ponuditi priliku. Rastimo zajedno i stvorimo za sebe i svoje najmilije bolje sutra.

I ja sam na početku tražila informacije na sve moguće načine. Želite li znati više o čemu pričam te pokušati unaprijediti svoj život u ključnim sferama slobodno me kontaktirajte.

Adresa:
Ulica braće Čeh 21
52100 Pula, Hrvatska
Telefon:
+385 098435534
Please use the form below to send us an email:
(required, at least 2 characters)
(required)
(optional)
(required)